Boerderijwinkel Fromberg / Boerenmarkt Fromberg

Klik voor foto

Ruim 20 jaar geleden startte Bart Van Kan, samen met zijn vader, in het, niet meer in gebruik zijnde, melkveebedrijf van de grootouders, met het hobbymatig fokken van vleesrunderen. De uitloop-zoogkoeien werden geslacht en het vlees werd aan huis verkocht.
Toen Anke, werkzaam in een Dierenspeciaalzaak en Boerderijwinkel, in 2009 met Bart ging samenwonen zocht ze in de buurt een nieuwe baan.

Ze besloot om op Frombergerweg 11 een eigen boerderijwinkel te beginnen, uitgaande van de reeds bestaande vleesverkoop van eigen runderen.
Om het assortiment van de Boerderijwinkel uit te breiden is zuivel van

"Zuivelboerderij Mergelland" en diverse andere streekproducten, zoals groenten en fruit van andere boeren en tuinders, aan het assortiment toegevoegd.

Jammer genoeg is de relatie geëindigd in een echtscheiding en heeft Anke haar mooie boerderijwinkel verhuist naar Panhuis 12 in Schin op Geul. Hier runt ze nu een boerderij met schapen, kippen en paarden. 

Hoewel het assortiment van eigen boerderij kleiner is geworden, kunt U nog steeds bij ons terecht voor al uw eten en drinken uit ons mooie Limburg, zoals een (h)eerlijk stukje rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kippenvlees van eigen dieren, of dieren van boeren uit de buurt. Alleen voor brood moet U naar de bakker op de hoek.
Wilt u meer weten over
"Boerderijwinkel Fromberg",
(Passie, Doelstelling, Bedrijfsstructuur, enz), ga dan naar de site --

Als u in deze verhalen er van uitgaat dat wij in ons bedrijf; Boer, Groothandel en Slagerij in een zijn, dan krijgt u een goed beeld van ons bedrijf.
Beter dan op deze site kunnen wij het niet vertellen.
--------------
Aan de boerderijwinkel wordt nu (in 2020), 
voor Midden- en Zuid-Limburg een "Boerenmarkt" toegevoegd.
Deze boerenmarkt is alleen voor boeren uit Midden- en Zuid-Limburg.
Ons motto is: "Eet uit de streek".
Wij willen de 50er jaren van de vorige eeuw terug
en hebben "paard en wagen" en "bakfiets"
vervangen door een bestelauto met elektromotor.